Thuis

China Pillow Online Marketplace

Bedrijfsprofiel

 

China China Pillow Online Marketplace Bedrijfsprofiel 0

Het Hoofdkussen Online Markt van China met productie, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, belast met professionele producten. Hier is een inzameling van belangrijke merkenfabrikanten op Van Bedrijfs China Gebied. Wij verstrekken slechts hoogte - kwaliteitsproduct. De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika bereiken, zullen Oceanië en het Westelijke Europe.The-Platform diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zullen bloeien. Als u vereiste hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu „dichtknopen of de fabrikanten van directe contactproducten. De verkoop van de leveranciers zal antwoorden op uw e-mail.

 

China China Pillow Online Marketplace Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De geschiedenisfabriek stelt hartstochtelijke, energieke, hardworking en intellectueel nieuwsgierige mensen tewerk die een rente in zaken en geschiedenis hebben. Ons personeel omvat bedrijfsmensen, creatives en archivarissen die ervaring bij andere publicitaire mededelingenagentschappen, bedrijven, media bedrijven, culturele instellingen en technologie en advies bureaus hebben.

In 1998, technologie-Lang officieel wordt gebaseerd op achttiende, December. Bij zijn vroege dagen, is het vloeroppervlak minder dan 40 acres en het personeel is minder dan 100. Zijn belangrijk product is 5 gallonmachine en water het vullen machine voor kleine fles. Nochtans, is ons hardworking technologie-Lang personeel bang van geen ontbering en dag en nacht werkend aan het productiefront, elk van dragen deze tot onze technologie-Lange nieuwe era bij.

In 2004, zijn de onderneming voor blazende afdeling en de vullende afdeling de belangrijkste taken voor dit jaar. De eerste vullende lijn van CDD ging officieel de markt in Juli in en toen ging het met succes in verrichting in de Coca-cola van Guangdong Swire. Bovendien, wij ondertekenden ook een andere CDD-lijn met de Kola van Hangzhou Coco. Deze samenwerking met Coco-Kola opende een nieuwe era voor technologie-Lang
 

 

   

 

China Pillow Online Marketplace
China Pillow Online Marketplace
China Pillow Online Marketplace
China Pillow Online Marketplace
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : $1,000,000-$5,000,000

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China China Pillow Online Marketplace Certificaten China China Pillow Online Marketplace Certificaten China China Pillow Online Marketplace Certificaten China China Pillow Online Marketplace Certificaten