Thuis Nieuws

Groeiend aantal die omhoog het leven van anderen ondertekenen te redden

Certificaat
China China Pillow Online Marketplace certificaten
China China Pillow Online Marketplace certificaten
Klantenoverzichten
U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben

—— Tim

Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk.

—— Mr.smith

Heeft uw sourcing platform een goede reputatie, zeer punctueel was de levertijd, was er geen geval van slechte voorraad, en vonden wij geen lading D

—— M. Carlos

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Groeiend aantal die omhoog het leven van anderen ondertekenen te redden
Laatste bedrijfsnieuws over Groeiend aantal die omhoog het leven van anderen ondertekenen te redden

Anbang werd gevestigd in 2004 als automobiel en bezitsverzekeraar door Voorzitter Wu Xiaohui, een inwoner van de ondernemers kuststad Wenzhou van China. Het bedrijf leveraging zijn 1.65 triljoen yuan ($253 miljard) in activa in een investeerder wereldwijd om te zetten.

In Oktober 2014, Anbang die is overeengekomen om $1.95 miljard voor het Hotel van Waldorf Astoria in New York te betalen, bracht een beweging bovengenoemde Wu de verzekeraar „extra merkerkenning“ en bedrijfskansen. Eerder deze maand, kwam Anbang overeen om het ion van Blackstone Group LP voor Strategische Hotels te betalen & neemt N.v. zijn toevlucht, de waarvan 16 luxeeigenschappen de Vier Seizoenen Washington D.C. omvatten.

Bartijd : 2016-04-01 18:31:42 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
China Pillow Online Marketplace

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 13888888888

Fax: 86-10-65569770-2

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)