Thuis ProductenHet koelstootkussen van het Gelbed

Stootkussen van het het Gelbed van het macromoleculegel het Zelf Koel/Mat voor zowel Mensen als Huisdier

Certificaat
China China Pillow Online Marketplace certificaten
China China Pillow Online Marketplace certificaten
Klantenoverzichten
U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben

—— Tim

Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk.

—— Mr.smith

Heeft uw sourcing platform een goede reputatie, zeer punctueel was de levertijd, was er geen geval van slechte voorraad, en vonden wij geen lading D

—— M. Carlos

Ik ben online Chatten Nu

Stootkussen van het het Gelbed van het macromoleculegel het Zelf Koel/Mat voor zowel Mensen als Huisdier

Macromolecule gel Self Cooling Gel Bed Pad / Mat for Both People and Pet
Macromolecule gel Self Cooling Gel Bed Pad / Mat for Both People and Pet Macromolecule gel Self Cooling Gel Bed Pad / Mat for Both People and Pet

Grote Afbeelding :  Stootkussen van het het Gelbed van het macromoleculegel het Zelf Koel/Mat voor zowel Mensen als Huisdier

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: Kyoryo
Certificering: SGS, MSDS
Modelnummer: Kcgbd-J012
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: negotiated price
Verpakking Details: de verfdoos, het karton, of de douane als uw rquired
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1,000,000PCS/MONTH
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

slaap koelstootkussen

,

koel stootkussen voor matras

Stootkussen van het het Gelbed van het macromoleculegel het Zelf Koel/Mat voor zowel Mensen als Huisdier

 

 

De populaire Multifunctionele Self-cooling Koele Mat van het Gelbed voor zowel Mensen als Huisdierengebruik

 

De kyoryo-koel-gel-mat gebruikt speciaal gelpolymeer aan lagere temperatuur. Zonder elektriciteit te gebruiken om een comfortabele slaap tijdens hete de zomernachten te verlenen, is het energy-saving en een milieuvriendelijk product, een één van de meest succesvole koele vrije tijd en gezondheidszorgproducten.

 

Kussen van het Kyoryo wordt het Koele gel uit elastische padiegelen samengesteld die wijd in defervescenceflard van de baby worden gebruikt, dat en in goede kwaliteit van het absorberen van en het opgeven van hitte zacht is die de mat lange tijd kan koel houden. Andere matten zoals een bamboemat of leermat, de capaciteit van het absorberen van de hitte is vrij beperkt. Kussen van het Kyoryo kan het Koele gel helpen de hitte van onze rug vrijgeven wanneer het liggen op het kussen en u de koele zomer aanbieden door onze lichaamshitte snel te absorberen en de gebieden van hittedissipatie te vergroten. Kussen van het Kyoryo leidt het Koele gel in Japanse, Europese en Amerikaanse markt. Onze producten zijn op de bovenkant van de best-sellers in elke zomer geweest. Nu, te hoeven u niet om zich over de hete zomer meer met dergelijke veilig, milieuvriendelijk ongerust te maken en. langdurige producten!

 
De Voordelige Dienst van KYORYO

1. Wij hebben ons eigen ontwikkelend en listig team, die onze eigen technologische en innoative producten voor klanten!! verzekeren!
2. Voor om het even welke klanten die nieuw idee over huishoudenproducten hebben, enkel weten het, kunnen wij volgens uw idee een uniek ontwerp van de producten verstrekken!!!
3. Voor om het even welke klanten die ons de steekproeven van sommige producten verzenden, zullen wij zullen en betere degenen ontwikkelen ontwerpen die op de steekproeven worden gebaseerd!
4. Voor elke klant, zullen wij het beste geschikte materiaal, en ook innovatief materiaal voor hun producten kiezen!
5. Wij kunnen volgens het ontwerp van om het even welke klanten steekproef voor hen doen!
6. Wij zijn fabrikant, fabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie!

 

 

Kyoryogel:

Alle matten van het kyoryo koele gel worden gemaakt van macromoleculegel dat met Japanse formule wordt gemaakt. De meeste materialen worden ingevoerd uit Japan.

Bijna 85% van Kyoryo-gelconstituenten zijn kleverig kleverig/mild water, dat een opmerkelijke capaciteit van het absorberen van en het vrijgeven van hitte heeft

Oppervlaktedoeken:

TC de stof met 35% katoen wordt gebruikt op de oppervlakte, voelend zachter, duurzamer en gemakkelijker schoon te maken.

Sommige koel het gelmatten van Kyoryo gebruiken 100% katoen als oppervlaktestof.

Sommigen gebruiken super koelaluminiumfolie zoals koele de oppervlaktestof van de gelmat.

Sommigen gebruiken meer elastische Netwerkstof zoals de koele oppervlakte van de gelmat.

Elk van Kyoryo-stof van de gelmat heeft goed en natuurlijk gevoel voor het raken.

Deklaagbinnenkant:

Er is een laag van de waterdichte deklaag van EVA binnen de sufacestof die de lekkage van het koele gel en zijn contact met de waterdamp kan effectief verhinderen.

Grensslot die stikken:

Van het de mat koelgel van het Kyoryo keurt de koele gel de matrasstootkussens geavanceerde Japanse technologie, vaster goed dan die traditionele koelmatten.

Double-layered Netwerkstof:

Double-layered Netwerkstof met het koelen van gel tussen hen, en gestikt met de oppervlaktestof om eender welke het bewegen van het gel binnen te verhinderen zich en de levensduur van het product te verhogen.

 

 

Snelle details:

 

Naam

het koele stootkussen van het gelbed/mat

het koude stootkussen van het gelbed/mat

het koele stootkussen van het gelbed/mat

Toepassing gebruik op bed, stoel, bank, auto, etc….
Materiaal TC vezel (35% katoen en 65% polyester) en Macromoleculegel Eigenschappen het koelen, gezond, veiligheid, en comfortabel
Oude Groep Kinderen/baby, volwassen, oude mensen, etc… Beschikbare grootte 30*40cm, 45*50cm, 60*90cm, 90*90cm, 90*140cm, 90*180cm, 45*150cm, etc….
Dekkingsmateriaal TC vezel (35% katoen en 65% polyester) Binnenmateriaal Macromoleculegel
Facultatieve kleur Blauw, Groen, Grijs Dikte 0.5cm
Ontwerp Het vierkant, rechthoek, douaneontwerp is beschikbaar OEM Keur goed

 

 

Vergeleken met Ander Merk:

 

  Mat van het Kroyro de koele gel Water oplosbare mat Ijzig stootkussen Bamboemat
Materiaal Macromoleculegel Wateroplosmiddel Chemisch kristalzand Bamboe

Kwaliteiten van

materiaal

Mild, elastisch gel Vloeistof Stevige niet elastische vloeistof, Vast lichaam
Het koelen duur 3~5 uren 1~2 uren 1~2 uren 1 uur
Oppervlaktestoffen Cotton+waterprooflevel+gridding doek, multiwall comfortabele bescherming, Materieel, niet comfortabel pvc Materieel, niet comfortabel pvc Hard
Comfortniveau Comfortabele, zachte, flexibele, geschikte forsleeping mat Ongelijk, zonder veerkracht, niet de mat van de suitableforslaap Ongelijk, zonder veerkracht, niet geschikte forsleeping mat

Hard, ruw,

het verlaten van tekens

op de huid

Veiligheid Gelijkaardig aan kiezelzuurgel dat in veiliger de koorts koelflard van de baby wordt gebruikt, stevig, Chemisch wateroplosmiddel. Gemakkelijk om worden gelekt, notsafe

Chemisch wateroplosmiddel.

Gemakkelijk om worden gelekt, niet veilig

Veilig
Duur Minstens 5-6 jaar 1 jaar 1 jaar 4~5 jaren
Verschijning Groot en mooi, geschikt voor om het even welke huizen en plaatsen ongelijk, niet mooi ongelijk, niet mooi

Ongeschikt voor

hoogwaardige gelegenheden

Specificatie

en gebruik

Geschikt voor enige of tweepersoonsbedden, diverse specificaties en gebruik Kleine grootte, slechts geschikt voor zetelkussen Kleine grootte, slechts geschikt voor zetelkussen Diverse specificaties

 

 

  Doeken Koel gel Deklaag binnen

Grensslot

het stikken

Double-layered

Netwerkstof

Kyoryo

Koele Gelmat

TC stof met 35%

het katoen wordt gebruikt op

oppervlakte, voelen zachter,

duurzamer en gemakkelijker

om schoon te maken. Één of andere Kroyro

productengebruik 100%

katoen als oppervlaktestof.

Onze stoffen van de gelmat zijn

allen motecht na a

speciaal en meer

geavanceerde behandeling voor

het uitvoeren.

Ons koel gel wordt samengesteld uit elastisch padiegel dat wijd in de koorts koelflard van de baby wordt gebruikt. Aangezien het Japanse formule is, worden de meeste materialen ingevoerd uit Japan, en bijna 85% van zijn constituenten zijn water, dat een opmerkelijke capaciteit van het absorberen van en het vrijgeven van hitte heeft. Er is een laag van de waterdichte deklaag van EVA binnen de oppervlaktestof die de lekkage van het koele gel en zijn contact met thewaterdamp kan effectief verhinderen.  Mat van het Kyoryo keurt de koele gel geavanceerde Japanse technologie, vaster goed dan die traditionele degenen. Double-layered Netwerkstof met koel gel plakte tussen hen, en stikte met de oppervlaktestof om het bewegen van het gel binnen te verhinderen zich en de levensduur van het product te verhogen.

Één of andere andere

gelmatten

op de markt

De meeste andere matten

gebruikspolyester, nylon of

Pvc als oppervlaktestof,

niet mild, zonder mot

bewijs of antibacterieel

behandeling.

Andere gelmatten zijn van verschillende kwaliteit. Wat

worden samengesteld uit elastische harsmaterialen met minder water, gemakkelijk om een slecht het koelen effect te verdampen en te hebben. Wat worden samengesteld uit dik gel van het ijzige zand, het waarvan het koelen effect niet aan de betrokken norm kan voldoen. De toevoeging van giftig pigment maakt zijn kleur blauw en groen.

Andere gelmatten gebruiken de deklagen van TPU, van pp of pvc-. Deze materialen maken het water te verdampen en de geldroger en droger gemakkelijk, die de het koelen prestaties beïnvloedt en de levensduur kortknipt. Pvc met een sterke geur berokkent aan onze gezondheid. Andere gelmatten zijn samen eenvoudig geplakt en gemakkelijk om omhoog worden gescheurd, wat tot de lekkage van het gel en het kortknippen van de levensduur kan leiden. De meeste andere matten zijn zonder deze laag en bewegingen van de gelbinnenkant gemakkelijk en zijn ongelegen om worden gebruikt.

 

Mat van het Kyoryo wordt de koele gel eenstemmig toegejuicht door consumenten in Japanse, Europese en Amerikaanse markt. Het niet alleen kan een correcte slaap verstrekken en het gelukkiger leven maken voor u, levert het ook bijdragen om het milieu te beschermen door meer energie te besparen. Het doet op more and more selectieve kopers een beroep en wordt een ideaal huidig voor vrienden en verwanten.

 

 

Volgens wetenschappelijk bewijs, wanneer de temperatuur van het milieu hogere toen 25°C is, zullen wij heet voelen, en zullen te koelen iets moeten gebruiken!

Onze stootkussen van het het Gelbed van Kyoryo koel/mat kan over 3-7°C van uw lichaam verminderen, zodat als de temperatuur hoger dan 33°C, wij voorstellen gebruikt u het samen met Airconditioningstoestel, maar u te hoeven niet om het Airconditioningstoestel de hele tijd, expecially bij nacht te openen.

Bovendien, u kunt onze koelmat van het gelbed in koelkast voor 15minutes vóór u ongeveer zetten gebruik het, zal dat het koele effect veel beter maken!

 

Stootkussen van het het Gelbed van het macromoleculegel het Zelf Koel/Mat voor zowel Mensen als Huisdier 0

Gebruiksinstructie:

 

1. Gebruik eenvoudig door op overal nodig uit te spreiden. Zoals op een bed, een bank, een vloer, in een woonkamer, een bureau, een auto, etc….

2. Voor de kinderen en de oude mensen, gelieve te behandelen met blad op bovenkant om de temperatuur aan te passen.

3. Wanneer het wassen, veeg zacht met een zachte borstel of een doek af, gebruikend neutraal detergens en droog onder schaduw.

 

 

Punten voor Aandacht:

 

1. Verlaat niet de koele gelmat die aan de zon wordt blootgesteld.

2. Houd scherpkantige of gerichte hulpmiddelen vanaf het koele kussen/de mat van de gelzetel

3. Houd het koele stootkussen van het gelbed, koele het kussenmat van de gelzetel vanaf de vlammen en de voorwerpen op hoge temperatuur, deze kunnen casue de mat aan smelten of vangen

 

Stootkussen van het het Gelbed van het macromoleculegel het Zelf Koel/Mat voor zowel Mensen als Huisdier 1

 

Wij heten warm binnenlandse en overzee klanten welkom. Gelieve te voelen vrij om ons wanneer bij uw gemak en onthaal aan ons te bezoeken bedrijf te contacteren.

 

Het verheugen zich op het vestigen van een goede realation met u!

Contactgegevens
China Pillow Online Marketplace

Contactpersoon: chenyuejun

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)